Ansiktsbehandling

 Ögonbryn och ögonfrans färgning

boka-tid

Du får en perfekt kontur! Färgning efter Dina önskemål

dam2

Klassisk Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling utformad med produkter anpassade efter din hud och dina önskemål.Kanske Du vill bara få en allmän uppfräschning. Hudanalys,rengöring,djuprengöring peeling, mask, toner och de bästa produkters vi väljer efter mycket noggrann test.

Mesopen –  Kollagen stimulering

Mesopen stimulerar hudens fasthet och ger en huduppstramning. Redan efter ett par behandlingar kommer Du se din hud återfå sin spänst och lyster, och efter vidare behandling en minskning av både rynkor och ärr. Det är en intensiv behandling mot åldrad hud, pigmentfläckar, rosacea, kirurgiska ärr, brännskador med mera. Mesopen, även kallad microneedling,  är en riktad och kontrollerad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion.  Genom att slipa bort döda hudceller påskyndar vi cellförnyelsen. Små fina linjer, porer, och ytliga akneärr jämnas ut.

Rekommenderas även som en förberedande behandling inför Mesoterapi, för att få ner impulsen djupare i huden.  Passar även perfekt för män!

Behandlingen: rengöring – enzym-peeiling – vitamin coctail – mineral- eller hyaluronsyramask.

Man kan med fördel kombinera med andra mesoterapeutiska behandlingar, och vi alltid rekommenderar en kur på 4-6 gånger.

Mesoterapi – den mest perfekta ansiktsbehandlingen

Föryngring av huden med enzymbaserad 3F skin-peeling

Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna.

Tegoder Skinpeeling 3F är en professionell BASISK peeling. Det är enzimbaserad, kemisk och mekanisk peeling samtidigt.

En skin peeling peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. Vi väljer den bästa peelen för dig beroende på din hudkonditon, boka först en kostnadsfri konsultation på 15 min.

Den nya generationens komponenter ser till att huden inte blir irriterad eller känslig, utan istället återfuktar och ger en effektiv barriär som skyddar huden.

Vi arbetar med Tegoder  peelingar och  hudvårdsprogram, som framtagits av ledande hudläkare, referensland Ungern.

Kemsik peeling möjliggör djuppenetration av aktiva crèmer och masker.

 Med hjälp av mer än 20 olika naturliga ingredienser som appliceras på huden, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnans. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas, stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. De skin peelingar vi tillhandahåller är CE märkta och FDA-godkända, och är tillverkade inom EU.

Vi rekommenderar att man fortsätter behandlingen med vår Tegoder hemvårdsserie, som vi tillhandahåller på kliniken!

NYHET!  Du kan ta denna behandling även när Du närmar dig en solsemester.

Behandlingen: rengöring – skin peeling – kollagen- eller mineralmask – allt anpassat till just Din hudtyp.

 

Mesoterapi Plus

Allt för Din ansikte

Mesoterapi är en behandling som med  elektriska impulser tillför huden vitaminer, hyaluronsyra och mineraler.

Vi använder den absolut senaste teknologin,  den andra generationen av elektroporationsmetodik (mesobehandling utan nålar). Utvecklarna bakom tekniken har jobbat i mer än 20 år med klinisk forskning, och besitter djup kompetens inom medicinsk forskning, kosmetik, och som läkare.

Nålfri Mesoterapi

Istället för att injicera ämnen med nålar sänder Mesoterapimaskinen elektiska pulser som öppnar upp cellmembranet och gör så att ämnena kan tränga igenom. Behandlingen utförs för att motverka samt åtgärda befintliga rynkor, fina linjer, celluliter, förslappad hud samt bristningar.

Huden tar upp ämnena som hjälper till att korrigera och återställa huden. Behandlingen är revolutionerande och helt ickeinvasiv.
De radiofrekventa vågorna försätter cellerna i en biologisk stimulering, vilket gör att de öppnar upp kanaler genom huden och då låter produkterna gå ner på djupet och arbeta.
Vi applicerar 1-2  ampuller – små doser (innehållande bla hyaluronsyra och vitaminer) på huden.
Resultatet är en uppstramande och föryngrande effekt.
Denna behandling har visat mycket bra resultat, en behaglig behandling och det finns inga kända biverkningar. Behandlingen är mycket behaglig, och passar även perfekt för män!

Kontraindikationer: pacemaker, epilepsi, graviditet.

Med fördel kan man kombinera den nålfria mesoterapin med andra mesoterapiska behandlingar, och vi rekommenderar alltid en kur på 5-6 behandlingar för maximalt resultat.

Behandlingen: rengöring – enzimpeeling – vitamincoctail – individuellt anpassad mask – AVKYLNING (NYHET!) – dagcreme

LPG Ansiktsbehandling

LPG Liftmassage är en unik ansiktsbehandling. Den stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster. Enstaka eller kurbehandling – en perfekt kombination med Mesoterapin.

Med fördel kan man kombinera den nålfria mesoterapin med andra mesoterapiska behandlingar, och vi rekommenderar alltid en kur på 5-6 behandlingar för maximalt resultat.

ACEMezoPro-800x800MTSpen9-125x125LPG

 boka-tid

Alla priser hittar Ni vid online bokningen !