Brasiliansk vaxning eller permanent hårborttagning med IPL SHR metoden

boka-tid

Flesta hudtyper, alla hårfärger. In motion och Super Hair Removal teknik!

både för henne och honom!

Permanent hårborttagning med SHR IPL metoden

För användning överallt på kropp och ansikte för både män och kvinnor

IPL SHR (Super Hair Removal) är den senaste metoden för permanent hårborttagning. Man använder låg energi med många ljuspunkter, vilket gör att huden får en jämnare temperatur i motsats till tidigare versioner av IPL och laser som använder hög energi och korta pulser, vilket kan innebära att huden blir irriterad och lättare bränns. SHR tekniken är effektivare och upplevs som mycket behagligare än traditionell IPL eller laser.

Traditionell Vaxning

brasiliansk lyxvarning med ekologisk bivax

Hårborttagningen sker med varmt bivax. Den är rik i kamomill koncentrat och argininolja, sesam smör.  Vaxningen gör att håret lyfts bort med rötterna. Därmed tar det längre tid innan håret växer ut igen. Vi använder en välbeprövad ungersk vaxningsmetod som gör hela proceduren ganska behaglig. Hårstrålängden bör vara minst 1-2 mm och det dröjer 4-5 veckor innan håret börjar återkomma.

Passar perfekt för killar också, som då kallas ”Manzilian”, och har ett annat pris.

brasiliansk expressvaxning

För hårborttagning i underlivet. Varmt vax kombineras med stripes/remsor. OBS! håret skall vara kort (max 2-5 mm). Brasiliansk snabbvaxning rekommenderas inte första gången Du vaxar dig, och ej heller för män. Välj då hårborttagning med varmvax (lyxvaxning, resp. Manzilian). Klicka på boka tid-knappen för att se de olika kombinationerna som finns tillgängliga för både henne och honom. Paketpris då du kombinerar olika vaxningsprogram. braz

depilarlogo1

Depilar

är en naturlig metod för permanent hårborttagning som innebär att en enzymbaserad produkt tränger ned till proteinerna i hårsäckens understa celler, och bryter ned dem vilket avaktiverar dem. På så vis stoppas hårproduktionen. I Depilar fungerar det kroppsegna enzymet Trypsin i synergi med Chymotrypsin specifikt på proteinerna i hårsäckens celler. När enzymerna tränger ner till cellerna i botten av hårsäcken bryts proteinerna ner, vilket medför att hårproduktionen stoppas. Depilar verkar enbart på de hårsäckar som är öppna och tomma efter vaxbehandling och primärt på de hår som är aktiva och i tillväxtfas. För att uppnå bäst resultat är det viktigt att man är regelbunden med behandlingarna. Vi rekommenderar intervaller mellan behandlingarna på ca 4 veckor för ansiktet och ca 5-6 veckor för kroppen. Kliniska tester visar att de flesta personer behöver min. 10-12 behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat Depilar – är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar – är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar – är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare.

Alla priser hittar Ni vid online bokningen!

Depilar System fungerar på alla hudtyper oavsett hudfärg eller hårfärg.

SHR IPL fungerar på flesta hudtyper och hårfärg, ÅRET RUNT!

facebook