Välj en sida

Brasiliansk Vaxning

Både för henne och för honom

”you grew it we remove it”

under vårt sabbatsår vi hänvisar till Salong Diez

www.diez.nu

 

Brasiliansk Vaxning

Exclusive, Lyx eller Express! SUPER NYHET!

BLACK DETOX KOLVAX

Black Kaviar extrakt!

Både för henne och för honom.

Medicinska kol är framställd av bamboo och kokosskal. Slutresultatet av att man hettar upp kokosskalen i frånvaro av syre blir aktiv kol. Detta är 33 ggr effektivare än vanligt kol och fungerar då som en absorberande magnet. Aktivt kol drar till sig gifter, fetter, och föroreningar som finns på huden och lämnar den ren och fin. Svart kaviar extrakt skyddar, återfruktar och reparerar huden.

Dessutom kan vi även få tag i de minsta hårstrån, så bra är denna lyxvax.

Vi jobbar med hög kvalite, ekologisk framställd bivax. Den är rik med kamomill koncentrat, arginin olja, seam smör.

Thaim for Wellness är en av Stockholms första diskret vaxstudio, sedan snart 20 år tillbaka, med professionell hudterapeut. Visst kan man lova 4-6 veckors hårfrihet, vi avstår från det.Biologisk nonsense, nämligen. Oseriös marketing, elevbehandling avstår vi från, hellre satsar på kvalié, material, hygien, och kunskap.

Brasiliansk lyxvaxning är för den kräsna, ingen stripsremsa, bara den finaste varmvax från den bästa tillverkaren. Du blir fin oh superlen överallt.

Manzilian en välbeprövad metod för killarna, liknar till lyxvaxningen, därmed ingen brutala stripsremsa används.

Vår metod  väckte rejäl uppmärksamhet, när vi blev jämförda med ledande salonger i NewYork, få kan stoltsera med denna fina utmärkelsen! (Svd)

Brasiliansk Express, är för de som har ont om tid, vi fokuserar på de väsentliga, men var förberedd, här använder vi stripsremsa, definitivt inte för ”första” vaxningen.

Du kan självklart kombinera intimvaxningen med andra kroppsdelar, allt finns under boknings menyn.

Boka tid nu!

Alla priser hittar du på bokningssidan