Välj en sida

SHR – IPL metoden

Super Hair Removal. Smärtfri hårborttagning

IPL SHR är en modern smärtfri och mycket effektiv metod för permanent hårborttagningoch alla hudtyper, året runt!

 NYHET! IPL Super Hair Removal Express!

SHR -Super Hair Removal – inMotion teknik använder lågenergi med hög repetitions frekvens.

SHR använder låg energi med många ljuspunkter, vilket gör att huden får en jämnare temperatur i motsats till tidigare versioner av IPL och laser som använder hög energi och korta pulser, vilket kan innebära att huden blir irriterad och lättare bränns

Med effektiv kylning i handenheten, samt med den nye inMotion tekniken vi kan erbjuda en smärtfri och mycket hundvänlig behandlingsform, och de facto denna tekniken ger den bredaste FitzPatrik hudskalans användbarhet, nu i hela skalan jämfört med äldre metoder!

IPL är baserat på selektiv absorbering av ljus. Ljusets energi absorberas av hudens pigment när det passerar hudens epidermis. Detta medför en viss risk för mörka hudtyper. Eftersom ljuset har väldigt hög energi kan ljusa missfärgningar uppstå i huden. Med vanlig IPL reflekteras eller bryts cirka 60 % av ljuset. Det innebär att bättre resultat kräver ökad energi, vilket i sin tur leder till en större risk.

IPL SHR är en modern smärtfri och mycket effektiv metod för permanent hårborttagning, som är effektivare och upplevs behagligare än traditionell IPL eller laser.

SHR använder båda fördelarna med IPL och RF.  Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL förekommer inte.

Handtagen kyl ner huden ordentligt,  Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. SHR E-light/IPL tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal smärta utan biverkningar .

Med SHR IPL är behandlingen snabbare, säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår jämfört med vanlig IPL. Det innebär mindre kostnad för dig.

Med vanlig IPL är risken större för brännmärken. Detta beror på att i vanlig IPL fokuseras energifördelningen på den första pulsen.

SHR IPL används en jämn energimängd under hela behandlingen.

SHR IPL till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så SHR IPL har inga sidoeffekter därför den permanenta intim hårborttagnings metoden är mycket lämpad även för killarna!

Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder

 

 

 

e-Light Professionell Skin rejuvenation / Hudföryngring

Den tredje generationen av IPL med RF (radiofrekvens) och med mycket effektivt kylning möjliggör avancerade hudföryngrings behandlingar. Det är det som kallas e-Light metod. Eftersom denna är en non invasiv metod, det blev snabbt populär hos många som inte ville genomgå avancerade skönhetskirurgiska ingrepp.

  • e-Light används en jämn energimängd under hela behandlingen.
  • e-Light till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så e-Light har inga sidoeffekter.
  • Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder.
  • Det tar bara par minuter, och Du snabbt får Din ungdomlig utseende tillbaka.
  • Eftersom radiofrekvens och pulserande ljus används samtidigt, resulterar att med mindre energy vi kan penetrera huden myckat djupare, samtidigt melaninen i huden påverkas inte.
  • eLight tekniken använder mångfaldig ljusvåglängd, som man kombinerar med RF.
  • Behandlingen stimulerar hudens celler (fibroblasters) och stimulerar nytt elastin och kollagen produktion
  • Efter 3-6 behandlingar man märker hur huden fick en yngre ton, ansiktet stramas upp, med färsk förstärkt collagen.
  • Behandlingen känns skön, liten värme kan alstras, som går över snabbt efter en stund.
  • Ytliga kärl och pigmenterings problem behandling ger verkligen godtagbar resultat.

Först i Stockholm! e-Light ansiktsbehandling med LPG ansiktskur!

Certifierade terapeuter

Ja, vi har stått på barrikaderna sådär snart 20 år. Erika och Zsolt är högutbildade terapeuter, vi har byggt kunskapsbasen successivt.
Thaim for Wellness har varit en av Stockholms första diskret vaxstudio.

Vi är examinerade och certifierade i Sverige, -kurs hos Klinikutrustning ASTON MEDICAL .
Vi har erlagt examen på en fantastisk fördjupnings kurs unikt nog i Peking, hos en av Världens ledande tillverkare med djup dedikation inom Laser och SHR forskning.

Vi följer noggrant våra leverantörers rekommendationer, baserat på deras mångåriga kliniska forskning.

|

Satisfied Customer

”Erica is great. She takes her time and is very detailed, and she’s a pleasant person. I love that she uses different wax depending on the area of the body you are getting waxed. I highly recommend her services.”
|

Nöjd kund

”Erika är jättetrevlig o noga. jag gjorde lyxvaxning.det va toppen. allt hår var borta.var knappt röd efteråt.det var första gången jag va in på den salongen. ska fortsätta att gå dit när jag är i Stockholm.”
|

Satisfied Customer

”Blev hårfri utan smärta! Äntligen en metod som funkar riktig bra!” Linda

Boka tid nu!

Alla priser hittar du på bokningssidan