Välj en sida

LPG

Mot celluliter och rynkor

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blod- och lymfcirkulation är den främsta orsaken till att vi får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven. Då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns som gropar och kallas ibland även apelsinhud.

LPG är en överlägsen teknik för cellulitborttagning, kroppsskulptering, hudregenerering och reducering av rynkor, hudpåsar, dubbelhakor, fettdepåer mm.

Viktförändringar, graviditet och ökande ålder gör att huden gradvis förlorar sin fasthet och flexibilitet. För att råda bot på detta används LPG av ledande salonger och kliniker över hela världen. Behandlingarna är skönt avslappnande utan oönskade bieffekter – en trygghet för dig !

LPG M6 Integral – med 30% mer effektivitet! Nytt uppgraderad LPG M6!

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Lymfdräneringen ökar och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Behandlingen tar ca 40 minuter. Under behandlingen bär Du en helkroppstrumpa.

•    Drar ihop och stramar upp slapp hud t.ex. på mage, lår, runt knän, stuss och överarmar.
•    Effektiv som komplement före och efter liposkulptur/fettsugning.
•    Välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och ryggar.
•    Mycket effektiv mot påsighet, trött och glåmig hy i ansiktet och på halsen. Stramar upp och ger lyster.
•    Stimulerar collagen och elastinproduktionen och ger en fräschare hy.

Först på marknaden kan vi nu erbjuda SPA programmet som är en perfekt kombination med gravidmassage

Med Lipomassage™ bearbetas djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling.
En världspatenterad teknik som stimulerar och separerar vävnadslagren och initierar kroppens egna system för att göra sig av med lagrat fett.

Celluliterna försvinner.

Behandlingen är en överlägsen bindvävsmassage som genom mekanotransduktion formar fettcellen och reducerar celluliter och andra ojämnheter. Detta ger en jämnare och slätare hud. Vi luckrar upp den förtätade bindväven och cirkulationen ökar i kroppen. Slaggprodukter dräneras och forslas bort från behandlingsområdet och sedan ut ur kroppen.  Behandlingsområdet får ett minskat tryck ut mot huden och celluliterna minskar i antal. Resultatet blir en jämnare siluett samt en förbättrad hudstruktur. Huden har stramats upp. Din kropp blir harmonisk och vackert skulpterad.

Liftmassage – Endermolift™

Liftmassage är en unik ansiktsbehandling. Den stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster.
Det är möjligt att kombinera LPG kuren med PNF & PIR muskeltöjning.

NYHET! Endermolift med hjälp av LPG Mechano-stimulering – det naturliga komplementet till skönhetsingrepp. Resultaten blir magiska!

Bli av med envisa fettdepåer och celluliter inför bikinisäsongen.

Självfallet även för Herrar!

Boka tid nu!

Alla priser hittar du på bokningssidan