Brasiliansk vaxning och Sugaring metod

boka-tid

 

brazil farmeres

stockholms första diskret vaxstudio med professionell hudterapeut sedan över 16 år tillbaka

både för henne och honom!

Hårborttagningen sker med varmt vax. Vaxningen gör att håret lyfts bort med rötterna. Därmed tar det längre tid innan håret växer ut igen. Vi använder en välbeprövad ungersk vaxningsmetod som gör hela proceduren ganska behaglig. Hårstrålängden bör vara minst 4-5 mm och det dröjer 4-5 veckor innan håret börjar återkomma.

Sugaring med Pandhy’s hårborttagning metoder.

När bara det bästa är gott nog!

brasiliansk lyxvaxning

Brasiliansk lyxvaxning utförs med aromatiska oljor, och hårdvax. Passar perfekt för killar också, som då kallas ”Manzilian”, och har ett annat pris.

brasiliansk expressvaxning

För hårborttagning i underlivet. Varmt vax kombineras med stripes/remsor. OBS! håret skall vara kort (max 2-5 mm). Brasiliansk snabbvaxning rekommenderas inte första gången Du vaxar dig, och ej heller för män. Välj då hårborttagning med varmvax (lyxvaxning, resp. Manzilian). Klicka på boka tid-knappen för att se de olika kombinationerna som finns tillgängliga för både henne och honom. Paketpris då du kombinerar olika vaxningsprogram. braz

depilarlogo1

Permanent hårborttagning som äntligen fungerar

För användning överallt på kropp och ansikte för både män och kvinnor

Depilar är en naturlig metod för permanent hårborttagning som innebär att en enzymbaserad produkt tränger ned till proteinerna i hårsäckens understa celler, och bryter ned dem vilket avaktiverar dem. På så vis stoppas hårproduktionen. I Depilar fungerar det kroppsegna enzymet Trypsin i synergi med Chymotrypsin specifikt på proteinerna i hårsäckens celler. När enzymerna tränger ner till cellerna i botten av hårsäcken bryts proteinerna ner, vilket medför att hårproduktionen stoppas. Depilar verkar enbart på de hårsäckar som är öppna och tomma efter vaxbehandling och primärt på de hår som är aktiva och i tillväxtfas. För att uppnå bäst resultat är det viktigt att man är regelbunden med behandlingarna. Vi rekommenderar intervaller mellan behandlingarna på ca 4 veckor för ansiktet och ca 5-6 veckor för kroppen. Kliniska tester visar att de flesta personer behöver min. 10-12 behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat Depilar – är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar – är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar – är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare.

Alla priser hittar Ni vid online bokningen!

img_2

Depilar System fungerar på alla hudtyper oavsett hudfärg eller hårfärg

facebook